Hvorfor allidrett

VELKOMMEN

Norges idrettsforbund mener at et allsidig og variert tilbud vil bidra til å motivere flere til å begynne med idrett og til å fortsette med idrett og fysisk aktivitet også utover barneårene. Gjennom å utvikle en idrettslig allsidighet ivaretar barna også de grunnleggende motoriske egenskapene.

  • Barneidretten skal gjennomføres som allsidig idrettsopplæring for alle barn
  • Barneidretten skal ta sikte på å stimulere barnas fysiske, psykiske og sosiale utvikling og gi opplæring samt innføring i flere idretter.
  • Allsidig idrettsopplæring av barn er en forutsetning både for topp og bredde. Tidlig spesialisering fører ofte til tidlig frafall.

Vi i Geilo I.L. allidrett ønsker å gi barna positive opplevelser og mestringsfølelser gjennom det som, for mange, er deres første møte med idretten. Allidrett skal være allsidig, lekpreget aktivitet uten oppsatte konkurranser hvor prestasjoner måles. Vi ønsker å være inkluderende og få med flest mulig barn og foreldre i kommunen.

Hva tilbyr vi barna gjennom allidretten i Geilo IL?:

  • Hver onsdag fra høstferien til jul er det ukentlig aktiviteter med forskjellige lek baserte øvelser i Geilohallen.
  • Hver onsdag fra januar og frem til påske, arrangeres det skileik/onsdagsrenn på ski i/ved lysløypa, skistadion og ”skileiken” (ski og sykkelområde nede ved Slåttahølen).
  • Allidrettsgruppa jobber nå med mulighetene for å utvide tilbudet med uteaktiviteter fra påske fram til sommerferien og fra skolestart i august fram til høstferien. Følg med på våre nettsider for mer informasjon

Kalender

September
MTOTFLS
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket