Gutta med strålende debut og innsats i Roserittet

For første gang var Geilo IL representert med 3 sykkelryttere i 3 dagers landevei konkurranse ungdomsklasse M 13-14, Roserittet. Her kan du lese mer om Nicholai, Sondre og Nicolay og hva de opplevde i helgen. De var flotte ambassadører for Geilo IL.

2017-09-05
Sykkelgruppa

Det var en spent "gjeng" som reiste til Vestfold i helgen. Nicholai Schjøtt, Sondre Ferl-Runningshaugen og Nicolay Solheim, sammen med foresatte/familie. I tillegg var styret i sykkelgruppa representert med Yngve Rusaas, som lagleder og koordinator/servicemann.

Rittet startet med tempo på fredag, før det var fellesstart lørdag og søndag. Klikk her for å lese mer om rittet og resultater.

Vi er en nystartet landeveigruppe for ungdom og det startet med at 2 av guttene tok kontakt med oss i mai måned, de ville gjerne drive med landevei sykling og lurte på om de kunne være med mosjonistene i sykkelgruppa på felles øktene. Det sa vi selvfølgelig ja til og guttene har både vært med oss, samt kjørt egne treninger gjennom hele sommeren. Vi samlet guttene og deres respektive foresatte til ett planleggingsmøte i august og her besluttet styret å gjøre sitt beste for å bidra til at disse gutta kan bli endel av Geilo IL også som landeveissyklister. Som all annen idrett og spesielt utholdenhetsidretter, krever dette mye av utøverne og deres familie, det være seg trening, reise, utstyr og oppfølging.

Roserittet var å "slippe de til ulvene", da kun Sondre hadde ritterfaring fra tidligere og treningsmessig startet 2 av gutta våre i vår, mens de fleste konkurrentene har drevet med organsiert sykling siden barneårene, i etablerte sykkelklubber. Det vil komme en nærmere rapport fra de rytterne selv og vi håper å kunne bidra i deres idretts"karriere" som landeveissyklister. De representerte Geilo IL på en glimrende måte og sørget også for at klubben og Voss/Geilo arrangementet ble godt markert i landeveismiljøet i Norge.

Kalender

Oktober
MTOTFLS
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket